SNACKBAR PETER

SNACKBAR PETER Thuis in je buurt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1196 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Peter. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 20:10 Eten was lekker, warm en genoeg. Netjes gebracht bij onze visstek, top!
24 jun 2022 om 8:16 Bezorgen duurde twee uur
23 jun 2022 om 20:40 Het eten kwam 2 uur!!!! later! En dan het ook nog koud en de patat slof en taai ..
23 jun 2022 om 19:57 Eten was koud wel jammer dat er een 2de zaak is en de kwaliteit slecht is
22 jun 2022 om 21:28 De sate stokjes waren wat aangebrand ik betaal er al geld voor duur ook
18 jun 2022 om 11:13 Goed en op tijd. Wel jammer dat structureel bij de bezorgen servetjes vergeten worden en vaak ook het sausje wat je bij het menu kiest..
12 jun 2022 om 21:41 Ik had een patat oorlog besteld maar kreeg patat majo.bezorgtijd was prima
12 jun 2022 om 21:22 Vriendelijke bezorger en heerlijk snacks & patat!
10 jun 2022 om 20:05 Vond de kip aangebrand niet lekker
6 jun 2022 om 22:00 Wij bestellen hier wel vaker, de bezorgtijden worden echter steeds langer. Meer dan 1.5 uur deze keer. Voorlopig wel even klaar mee. Als je weet dat het op zon-feestdagen drukker is , kan je hier als organisatie ook rekening mee houden.
6 jun 2022 om 19:57 We bestellen hier regelmatig, maar helaas hebben ze het niet altijd onder controle. Deze keer 2,5 uur op een bestelling moeten wachten. Organisatorisch moet er echt wel wat beter.
4 jun 2022 om 22:55 Veel Te lang gebakken